Al draagt ze dan waarschijnlijk geen cape, jouw moeder is toch ook jouw superheld??

Daarom verdient jouw moeder natuurlijk het hele jaar door liefde en aandacht, maar met Moederdag mag dat nét even meer zijn! Al is het maar omdat het ook gewoon super gezellig is om met je moeder wat leuks te gaan doen.

Zet jouw ma-de-liefste, je fantastische schoonmoeder of jouw eigenste superoma in het stralende zonnetje bij Mr. Black and the White Ox! Met een beetje geluk kun je haar misschien wel letterlijk in de zon zetten en kunnen jullie neerstrijken op ons terras. Maar ook als de zon zich niet laat zien, zorgen wij dat je moeder het stralende middelpunt is op moederdag.

CADEAUTJE!!

Om deze dag een onvergetelijk tintje te geven, krijgt je moeder naast aandacht, fijne drankjes en heerlijk eten óók nog een cadeautje van Mr. Black. Een ‘Blijblijvertje’, zodat deze gezellige middag haar nog lang bij zal blijven.

Mr. Black’s kidsclub

Die lieve mama’s hebben natuurlijk óók lieve (klein)kinderen. Alleen gaat rustig genieten en kinderen niet altijd samen. Deze moederdag wél!! Want elke tweede zondag van de maand, is Mr. Black’s kidsclub er! En laat dat nu in mei precies op moederdag vallen… De kids kunnen van 11:00-16:00 lekker creatief aan de slag en gaan ook de tuin in voor een natuur bingo. Dit onder professionele begeleiding van Team4Events.

Bij deze wat inspiratie voor een culinaire gezellige invulling van een feestelijke moederdag. Van ontbijt tot diner, en van cocktail tot high tea!

Afternoon cocktails

Mr. Black heeft heerlijke cocktails op het menu staan! Met óf zonder alcohol, because who says you need alcohol to have fun?!

High Tea

Bijkletsen onder het genot van hartverwarmende thee en heerlijke hapjes. Pure verwennerij! Bekijk de speciale moederdag high tea.

Ontbijt of brunch

Maak gebruik van het ontbijtbuffet (€15 p.p. | 8:00-11:00 ) of bestel één van de brunchgerechten (10:00-12:00)!

Lunch

Caesar salad, vol au vent kroketjes, pulled pork… een zondagse lunch als relax-momentje van de dag.

Wijn & hapjes

Is je moeder een wijnliefhebber! Mooi! Kom gezellig een wijntje doen op moederdag. Enne… misschien heeft je moeder wel interesse in Mr. Black’s wijnclub!

Shared dining

Bij Mr. Black kun je dineren met allerlei kleine hapjes. Avondvullend, super gezellig én je kunt zo lekker veel proeven.

Om teleurstellingen te voorkomen en om te zorgen dat wij voor alle moeders een cadeautje in huis hebben, is het handig om te reserveren!!