Join the club!!

Net zo gek van wijn als wij van #MBATWO dat zijn?

Wil je graag meer over wijn weten, zonder er nou uren voor in saaie klaslokalen te moeten hangen of dikke boeken te moeten lezen? Dan moet je bij the Grape Club zijn! Dé wijnclub waar we zonder sjieke snorrenpraat op een leuke manier over wijnen leren.

Helaas kun je alleen maar over wijn leren, door veel te proeven. Maarre… wij nemen aan dat dit geen problemen zal opleveren onder onze clubleden.

The Grape Club beschikt over een uniek clubhuis: de Wineroom. En mocht de Wineroom te klein zijn, dan trekken we de White Ox erbij! Zo hebben we lekker de ruimte.

Het hele jaar door maken we een feestje van wijn. Van proeverijen tot wijn & spijs avonden en events. Alles om op een leuke manier meer over wijnen te weten te komen.

Een deel van deze evenementen zijn ook toegankelijk voor niet-clubleden. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor proeverijen en bijzondere events. Dus wil je er zeker van zijn dat je regelmatig kunt aanschuiven, word dan snel lid! Als lid van de wijnclub heb je namelijk voorrang op en exclusieve toegang tot heel veel extra’s.

Club-pakket

  • Exclusief voor clubleden: Gratis toegang tot 5 proeverijen/masterclasses t.w.v. gemiddeld €25
  • Exclusieve toegang tot onze speciale wijnkaart in het restaurant. Op deze wijnkaart staan de pareltjes uit de wijnkamer, tegen speciale Grape Club prijzen.
  • 4x per jaar een ‘nieuwe kaart proefavond’, incl. wijnarrangement met 25% korting.
  • Digitaal clubblad met leuke nieuwtjes rondom wijn en interessante wijnaanbiedingen.
  • Kom je met min. 6 tot max. 10 personen eten in the White Ox? Dan mag je kosteloos gebruik maken van de wijnkamer! (áls deze beschikbaar is uiteraard)
  • Altijd mogelijkheid om een introducé(e) mee te nemen, mét korting.
  • Altijd 10% korting op wijn bij Mr. Black and the White Ox. (Dit geldt niet in combinatie met andere kortingen.)
  • Voorrang en korting op kaartverkoop events en wijn & spijs avonden.
  • Wijnreis aanbiedingen geselecteerd door onze partners.
  • Voordelige kamerprijzen bij hotel 2L de BLEND welke in hetzelfde gebouw als the Grape Club zit.

Club Agenda

GEWEEST

di   09.06.2020
20:00 uur

Proeverij

Pinot Gris | Kelly

GEWEEST

vrij 12.06.2020 t/m vrij 31.07.2020

WijnHALL online

8 weken lang iedere vrijdag een online proeverij

GEWEEST

di 30.06.2020
20:00 uur

Proeverij

Vin Nature & Orange Wine | Kelly

14 juli 2020

20:00 uur

Premium Proeverij

Chardonnay | Remmer

Proeverij

> > start altijd om 20:00!

leden | €0

introducé(e) | €10

niet-leden | €25

Premium Proeverij

> > start altijd om 20:00!

leden | €25

niet-leden | €39,50

hoe word ik lid??

Een jaar lidmaatschap kost slechts € 99 per jaar. Je kunt lid worden door een mailtje te sturen. Geloof ons: je wijnhart gaat echt sneller kloppen door deze wijnclub, dus je zult er geen spijt van krijgen!

Twijfel je nog?

Schrijf je dan in voor de “message in a bottle”  en blijf op de hoogte van alle evenementen van de grape club! Dat mag ook als je (nog) geen lid bent van de Grape Club, maar wél alles wilt weten!

“Ik ben wel heel nieuwsgierig naar het verhaal achter wijn, maar heb nooit zoveel met al die dure praat over wijn… en ik proef nooit wat anderen erin proeven. Is zo’n wijnclub dan wel wat voor mij?” >> Ja! Juist! Dat is ook precies de reden, dat onze wijnkenners bij Mr. Black and the White Ox geen sommeliers heten, maar ‘kurkentrekkers’. Wijn is er om van te genieten en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

“Ik drink eigenlijk nooit echt hele dure wijnen. Heeft het dan wel zin om lid te worden?” >> Zeker! Sowieso krijg je leuke kortingen op allerlei wijnen. Zo zijn ook de wat duurdere wijnen een stuk betaalbaarder. Daarnaast werken we niet alleen met dure wijnen, maar ook met normaal geprijsde wijnen. En het is best leuk om wel eens te proeven van zo’n dure wijn, toch?

“Ik ben heel vaak op weg voor werk en andere zaken. Ik ben bang dat ik er dan niet alle bijeenkomsten bij kan zijn. Is dat niet zonde van het geld?” >> De proeverijen en masterclasses hebben gemiddeld een waarde van €25 per stuk. Daarnaast geniet je van leuke kortingen bij de wijn-spijs avonden en bij het kopen van wijn. En kom je een keer met 6-10 man eten bij the White Ox, dan mag je gratis gebruik maken van de wineroom! Dus je hebt het lidmaatschap er zo uit…

” Ik heb door de jaren heen al het één en ander over wijn geleerd en ben dus geen beginner meer, is deze wijnclub dan wel geschikt voor mij?” >> Verwacht geen wijnpraat voor hooggeschoolde wijnkenners. Bij the Grape Club houden we beide benen op de grond. Maar er komen zeker interessante proeverijen/masterclasses aan, gegeven door wijnkenners en de wijnmakers zelf. Dus ook als je gevorderd wijnproever bent, is the Grape Club een mooie club om je bij aan te sluiten!