Elke tweede zondag van de maand is er Mr. Black’s Kidsclub!

Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan genieten de ouders des te meer. Dat is het idee van Mr. Black’s Kidsclub. De kinderen worden vermaakt door een professioneel team. De ene keer creatief, de andere keer actief. Bij mooi weer lekker buiten in de tuin en bij slecht weer een kijkje nemen in de skybox.

En paps en mams? Die vermaken zich prima met de brunchgerechten, een cocktail, een wijntje of een uitgebreide lunch… net waar ze zin in hebben. Zo hebben die ook eens even de tijd om een beetje bij te kletsen! Gelukkig staat er volop lekkers op het kindermenu, van al dat geknutsel krijg je tenslotte trek!

TIP: Laat bij je reservering even weten hoeveel kinderen er bij zijn, zodat wij weten op hoeveel kids we kunnen rekenen. Dat kan handig zijn in verband met het inkopen van materialen bijvoorbeeld en kan teleurstellingen voorkomen.

zondag 14 juli  | zondag  11 augustus | 8 september

Oh ja: In de zomervakantie gaan we ook op andere dagen  een aantal héle leuke dingen doen voor kinderen. Houd deze pagina in de gaten en blijf op de hoogte! Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.