Parkeren bij Mr. Black and the White Ox.

Je kunt makkelijk en super voordelig parkeren! Als je na de stoplichten de Vleutensevaart inrijdt zie je na 30 m. aan de linker zijde de parkeergarage met het bord P1. Geen gedoe met parkeerkaartjes of betaalpassen >> maak gratis gebruik van Parkmobile of Parkbee app!*  Mocht je een van deze apps nog niet hebben, download deze vooraf en registreer je gratis.

Je kunt uitsluitend de rechter slagboom gebruiken, zie voorbeeld. Bij het uitrijden werkt het weer hetzelfde, via de app kun je de slagboom openen en rekent de app automatisch € 2 per uur af, plus de kosten voor het gebruik van Parkmobile (€0,27 per transactie).

*Parkmobile en Parkbee zijn de meest gebruikte parkeerapps, je betaalt hierbij alléén parkeertransacties en je zit dus niet vast aan een abonnement.

NIEUW!

Het is nu nog makkelijker om te parkeren bij Mr. Black and the White Ox! Je kunt vooraf een parkeerplek reserveren in de parkeergarage van DE BLEND. Dan hoef je er niet meer over na te denken, als je aan komt rijden.

Ook goed om te weten: Heb je met iemand afgesproken? Wil je voor hen betalen? Reserveer & betaal voor jouw gast een parkeerplek. Super handig bij zakelijke afspraken, vergaderingen of sollicitaties. Je hebt dan wel enkele gegevens van de bezoeker nodig om deze service te kunnen bieden.

 1. Reserveer een parkeerplek op https://parkbee.com/nl/parkeergarage/vleutensevaart voor de gewenste dag en tijdsvak. Je kunt de datum en tijd bovenin de pagina aanpassen.
 2. Vul de overige gegevens in:
  – Kenteken: kenteken van jouw auto of van jouw gast
  – E-mailadres: e-mailadres van jezelf of jouw gast
  – Persoonsgegevens: voor- en achternaam
  – Telefoonnummer: telefoonnummer van jezelf of jouw gast
 3. Reken af via iDEAL of andere betaalmethode.

Direct na reservering ontvang je een email met de bevestiging en parkeerinstructies. Een uur voor aanvang krijg je als extra reminder nog een SMS met de link waarmee je kunt parkeren.

Ben je wat vroeger? Geen probleem, je kunt een half uur van te voren al inrijden.

Sta je langer geparkeerd dan je had gepland? Geen probleem! Je kunt alsnog de extra parkeertijd betalen via je reservering op je telefoon.