Het fijnste terras van Utrecht

Terrasje pakken in de grootste stadstuin van Utrecht? Lekker buiten eten in Utrecht, of een biertje pakken in de zon? Plof neer op het fijnste terras van Utrecht Leidsche Rijn!

Het Koffiekwartier van Utrecht Leidsche Rijn!

Mr. Black and the White Ox ligt midden in het Koffiekwartier van Utrecht Leidsche Rijn! Laat daar nu net lekker veel ruimte zijn voor een mooi terras en een grote tuin! Dus of je nu plaats neemt voor een drankje, lunch, borrel of diner, ons terras en tuin is de perfecte locatie om even helemaal te relaxen. Terwijl de binnenschepen van het Merwedekanaal aan je voorbij trekken, nip jij aan je cocktail of glas rosé.

Gelegen aan ons terras hebben we een enorm fijne borreltuin. Kies een lekkere cocktail en neem plaats in de moestuin en pimp je Gin-Tonic nog even met een takje kakelverse munt.

Oppas regelen? Nee hoor, neem de kids gewoon mee! Ze kunnen zich eindeloos vermaken in onze tuin. We hebben allerlei speelgoed én ze kunnen zich uitleven in en op ons speelhuisje met glijbaan! Enne… spelen is niet alleen voor kinderen 🙂 Daag gerust je vrienden uit voor een potje tafeltennis!

Een feestje te vieren of een event te plannen?

Ga voor een tuinfeestje of gezellige barbecue! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag mee!