Daddy, daddy COOL!!

Voor al die coole papa’s, stoere schoonvaders, opa’s en bonuspapa’s ontvlammen we de BBQ op vaderdag!

Mr. Black’s recept voor vaderdag luidt: BBQ, Brand Bier en wijn van Macho Man. Laid back genieten in de tuin van Mr. Black and the White Ox, de geur van smeulende kooltjes. Af en toe vaart er een schip voorbij, lekker briesje en alles is meer dan goed geregeld:

Op de BBQ Cote de boeuf, Caleb ribs, piri piri kip, lamb dogs en Black Angus sukade. Een BBQ oester erbij voor de liefhebbers. Zó van het vuur op je bord. Brood, salade en frites erbij… het ultieme genieten! Is paps of iemand anders in je gezelschap niet zo’n vleeseter? Geef dat dan aan bij de reservering. Dan gooien we gewoon wat meer vis of veggies op de BBQ!!

Maar er is meer!!!

Bij de speciaal ingevlogen Brand Bar kunnen de vaders allerlei bieren van Brand proeven. BBQ en bier is tenslotte een onafscheidelijk duo. Wat deze Brand bar extra leuk maakt, is dat Brand alle vaders trakteert op een Brand Weizen! Hoe cool is dát? Daddy, daddy cool…

Daarnaast schenken we die dag een bijzondere rode wijn uit Spanje die elk jaar beter, stoerder, krachtiger en complexer wordt, zonder het fruitige en krachtige karakter te verliezen. Een omschrijving die natuurlijk ook zo maar eens op jouw vader van toepassing zou kunnen zijn, maar deze omschrijving hoort bij Macho Man van Casa Rojo.

Nu zullen alle vaders al helemaal in hun nopjes zijn met al deze verwennerijen. Maar. Dat is nog niet alles. De vaders gaan naar huis met een stoer cadeau, zodat ze zich deze vaderdagBBQ nog lang zullen heugen en er iedere dag nog eens aan terug zullen denken.

Mr. Black’s kidsclub is ook aanwezig tijdens deze vaderdag BBQ (tot 19:00 ’s avonds). Ze gaan aan de slag met een mooie knutsel voor paps! Zo kan de rest van het gezelschap rustig genieten van al dat lekkers en heerlijk bijpraten én gaat papa met nóg een extra cadeau naar huis.

BBQ menu €25
kinderen van 4 t/m 12 €15
(inclusief tafelwater én Brand Weizen voor de papa’s, exclusief overige drankjes en dessert)

Reserveer door een mailtje te sturen of reserveer online!

!! Je krijgt 10% EARLY BIRD korting, als je reserveert vóór 1 juni !!

De BBQ start om 16:00 ’s middags.

Reserveren is noodzakelijk.