Culinaire zakenlunch Utrecht Mr Black and the White Ox

Culinaire zakenlunch bij Mr. Black and the White Ox

Op zoek naar een culinaire zakenlunch op een representatieve plek in Utrecht? Lekker centraal, waar je makkelijk kunt parkeren? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Mr. Black and the White Ox is de ideale plek voor een zakelijke lunch of werkbespreking in Utrecht. Neem plaats in onze sfeervolle brasserie of bij mooi weer op het terras en maak een keuze uit de heerlijke gerechten op onze lunchkaart met daarop gezonde salades en guilty pleasures. Hollandse lunchklassiekers met een kosmopolitische twist. Liever gewoon een ‘doe-maar-normaal-het -is-maar-een-door-de-weekse-dag-lunch’? We hebben heerlijke open sandwiches op het menu staan. Dat zijn gewone boterhammen mét een flinke upgrade.

Tijdens het eten kun je lekker door met je bespreking. Ons team van bekwame medewerkers zorgt ervoor dat het jou en je zakenrelaties of collega’s aan niets ontbreekt. We zullen je niet continu storen. Heb je een vraag of verzoek, dan helpen we je met alle liefde.

Goed bereikbaar

Mr. Black and the White Ox is uitstekend bereikbaar met de fiets, het ov en natuurlijk met de auto. Jij en je gasten parkeren de wagen in de naastgelegen Parkeergarage de Blend. Een veilige en ruime parkeergarage met een zeer voordelig parkeertarief en afrekenen per minuut. Onder je lunchpauze de auto opladen? Er zijn elektrische laadpalen aanwezig.

De Blend is ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

  • Station Utrecht Leidsche Rijn is 7 minuten fietsen
  • Utrecht Centraal Station ligt op slechts 9 minuten fietsen
  • Er zijn diverse busverbindingen vanaf Utrecht Leidsche Rijn en Utrecht Centraal die stoppen bij de halte Majella Park of Spinozaweg, vanaf hier is het nog maar 5 minuten lopen naar De Blend

Vergaderen en lunchen

Vergaderen en lunchen met een groep in besloten sfeer kan op grote hoogte in de Skybox. De mooie ronde ruimte was ooit de boardroom van Douwe Egberts. Met het uitzicht over het Merwedekanaal en de gele brug is de Skybox een inspirerende plek voor een meeting, training, brainstorm of presentatie.

Liever vergaderen of brainstormen in de Skybox en tijdens de lunch juist even op een andere plek zitten? Goed plan. In dat geval serveren wij de lunch in het restaurant of bij mooi weer op het terras.

Speciale wensen? Laat het ons weten en we denken graag mee!

Bedrijfsborrel of evenement

Een bedrijfsborrel is ook mogelijk. Dit kan in ons gezellige restaurant, en bij mooi weer in onze grote tuin of op ons terras. We hebben de fijnste wijnen, verfrissende biertjes en verrassende cocktails. Daarnaast hebben we een heerlijke borrelkaart.

Een feest geven? Een jubileum? Een succes te vieren? Je kunt Mr. Black and the White Ox in zijn geheel afhuren. Perfect als jij een feest in een sfeervolle setting wilt neerzetten. We hebben ook een zonnig terras en een fijne tuin waar heerlijke (bbq)feesten gegeven kunnen worden!

En trouwens, wij feesten graag met je mee! Ons team heeft al vele feesten neergezet en we hebben daardoor heel wat ervaring en contacten opgebouwd. Wil je een leuke dj, die op de achtergrond oude vinyl plaatjes draait? Of een akoestisch bandje? Een cocktailbar? Alle wensen zijn bespreekbaar en we denken graag met je mee om een top beleving neer te zetten!