Écht proeven bij The White Ox

07nov19:0022:00Écht proeven bij The White Ox

Evenementdetails

Echt Proeven & The White Ox Utrecht

Zaterdag 7 november – Echt Proeven bij één van de beste restaurants van Utrecht. The White Ox.

Het restaurant is gelegen in Utrecht West, op het Douwe Egberts terrein met uitzicht over het Merwedekanaal. Tijdens deze avond geniet je van een culinair luxe vijf gangen diner van de chef met bijpassende wijnen. Het restaurant staat bekend om haar befaamde wijn-spijs combinaties, dus écht proeven gaat hier zeker lukken.

Om echt te kunnen proeven, mag je je ogen sluiten. Daarom krijg je een oogmasker, zodat ook spieken niet lukt. Net voor het moment dat de wijnen en gerechten worden geserveerd, mag je het oogmasker opdoen. Nadat je hebt genoten van het gerecht en de wijn, mag je het oogmasker weer afdoen. Ophouden is natuurlijk ook een mogelijkheid. Je mag eventuele allergieën en dieetwensen doorgeven tijdens het reserveren, probeer de ‘vind ik niet lekker(s)’ te ontwijken.

Vertrouw ons en je zintuigen. Ruik, proef, voel. We garanderen je dat er geen ‘vreemde’ gerechten worden geserveerd.

De kosten voor het Echt Proeven & The White Ox arrangement is €119 per persoon. Reserveren kan via de website www.echtproeven.nl. Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen gezien de Corona maatregelen.

Wat is inclusief?
Beleving van het Echt Proeven concept met bijbehorende uitleg en oogmasker
Culinair luxe vijf gangen diner van de chef
Vijf bijpassende wijnen (één glas per gang)
Koffie, thee en onbeperkt tafelwater

Wat is niet inclusief?
Alle dranken en gerechten buiten het hierboven omschreven inclusief kopje

Over The White Ox
The White Ox is vernoemd naar het winkeltje van Egbert Douwes waar het allemaal begon. Het winkeltje ‘de Witte Os’ in Joure was volgestouwd met koloniale waren, die ‘tot de genoegens van het dagelijks leven behoren’ : Koffie, thee, chocola, zoethout, anijs en specerijen.

Die koloniale waren liggen aan de basis van Urban Bistro ‘the White Ox’. Specerijen blends en onverwachte smaakmakers van over de hele wereld zorgen voor een unieke smaakbeleving.
5-gangen genieten van al het moois dat de aarde te bieden heeft. Stoere vlees- én verrassende groentegerechten. Maar ook heerlijke visgerechten, om nog maar niet te spreken van de kaasplank…

Houd je van een mooi glas wijn? Mooi! The White Ox beschikt namelijk over een luxe wijnkamer; de wineroom gevuld met talloze bijzondere wijnen.

Meer

Tijd

(Zaterdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Mr. Black and the White Ox

Vleutensevaart 100