Sunday Funday: moederdag high tea

02mei14:3017:00Sunday Funday: moederdag high tea

Evenementdetails

MOEDERDAG

bij restaurant Mr. Black and the White Ox in Utrecht

Jouw ma-de-liefste, superoma, allerliefste schoonmoeder of bovenste beste bonus mama verdient alleen het allerbeste! Toch?! Het mooiste cadeau, de mooiste thee, de lekkerste hapjes en de beste service.

Dat gaan wij regelen voor je! Tenminste… als jullie aanschuiven bij onze Moederdag high tea.

Moederdag High Tea

En wat voor één… Sandwiches, kroketjes, scones, merengue, chocola, aardbeien, taartjes van TAART. En dan hebben we nog een heleboel niet opgenoemd…

De high tea bij Mr. Black and the White Ox is dus dé manier om jouw allerliefste moeder in het zonnetje zetten! Misschien wel letterlijk als het zonnetje schijnt op ons zonnige terras!

High Limonade en kindervermaak

Nu willen we de oma’s en mama’s natuurlijk alle tijd geven om zich te goed te doen aan alle hapjes en thee. Dat kan soms problemen opleveren als er jongere kinderen aan tafel moeten blijven zitten.

De kinderen kunnen een mooie knutsel maken voor mama en bij mooi weer ook lekker naar buiten, de tuin in.

De high tea wordt geserveerd van 14:30-17:00 en is alleen met het hele gezelschap te bestellen. Het high tea arrangement kost €27,50 per persoon. Dit is inclusief de hapjes, thee en een feestelijk welkomstdrankje. 

Voor kinderen vanaf 3 tot en met 12 jaar serveren we de high limonade (€17,50). Met hapjes (sandwiches met pasta, jam, ham en kaas, cupcake, chocola, aardbeien…) onbeperkt limonade of thee en vermaak.

Reserveren kan door een mailtje te sturen naar restaurant@mrblackandthewhiteox.com. Graag in de mail vermelden dat het om de moederdag high tea gaat, voor hoeveel personen je wil reserveren en hoeveel daarvan kinderen zijn.

Meer

Tijd

(Maandag) 14:30 - 17:00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *