PEACEBRUNCH

17apr10:3017:30PEACEBRUNCH

Evenementdetails

Feestelijk brunchen op Eerste Paasdag met familie en vrienden! Tegelijkertijd steun je de mensen, die dit jaar niet fijn Pasen kunnen vieren met hun familie en vrienden.
Dit jaar mogen wij jullie weer heerlijk in de watten leggen. Geen Paasbox voor thuis, maar een warm ontvangst in het restaurant, mét een glas feestelijke bubbels om daarna aan te schuiven aan een rijkelijk gevulde brunchtafel. Boordevol hartige en zoete heerlijkheden en warme en koude brunchgerechten.
En de kids? Die kunnen genieten van hun Blije Eitjes menu én lekker aan de knutsel bij Mr. Blacks kids Club. Ze kunnen zich buiten uitleven met ‘jeu de paasei’, paaseieren zoeken, een mooie paasknutsel maken voor zich zelf, maar we gaan ook paastakken versieren met vrolijke en lekkere paashangers. Deze bieden we aan, aan de Oekraïense vluchtelingen die verblijven in De Blend. Zo kunnen we hen ook wat vrolijkheid bezorgen deze Pasen.

Meer info over de PEACEbrunch

Er zijn twee shifts. Één voor de vroege vogels en één voor de mensen die liever lekker lang uitslapen of de dag graag beginnen met een uigebreide workout:
1e shift 10:30-14:00
2e shift 14:30-17:30

Meer

Tijd

(Zondag) 10:30 - 17:30

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *